Op deze pagina vindt u een overzicht van vragen die ons vaker worden gesteld.

Bekijk direct onze antwoorden.

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. Staat u bij ons op de camping? Dan kunt u ook met al uw vragen terecht bij onze receptie. Loop gerust bij ons binnen!

Vanaf hoe laat mag ik aankomen?

Onderstaand treft u het tijdstip waarop u gebruik kunt maken van uw accommodatie/ kampeerplaats. U bent uiteraard al eerder welkom om u aan te melden en gebruik te maken van de faciliteiten. Ook op uw vertrekdag kunt u nog gebruik maken van de faciliteiten.

 • Stacaravans:
  Aankomst: van 12:00 tot 16:00 uur.
  Vertrek: uiterlijk 12:00 uur.
 • Kampeerhutten:
  Aankomst: van 12:00 tot 16:00 uur.
  Vertrek: uiterlijk 12:00 uur.
 • Kampeerplaats:
  Aankomst: van 12:00 tot 16:00 uur.
  Vertrek: uiterlijk 12:00 uur.
Wanneer en hoe kan ik betalen?
Bij de receptie kunt u bij aankomst betalen contant of per pin.
Hoe groot is mijn kampeerplaats?
Alle kampeerplaatsen zijn zeer ruim van opzet. Op onze camping werken we niet met afgebakende vakken, maar houden we van een speelse indeling.
Mag mijn huisdier mee op vakantie?

Huisdieren zijn toegestaan mits aangelijnd. Houdt er rekening mee dat honden niet op de zeedijk en het strandje mogen komen. In het bos mogen honden loslopen.

Ik heb een online boeking gemaakt, is deze nu ook definitief?

Zodra u een boeking heeft gedaan nemen wij z.s.m. contact met u op om uw boeking door te nemen.

Hoeveel ampère elektra hebben de kampeerplaatsen op de camping?

Alle kampeerplaatsen op de camping beschikken over minimaal 6 ampère elektra. Bij de receptie kan dit opgehoogd worden naar 10 ampère.

Is er Wi-Fi aanwezig op het park?

Op onze camping heeft u tegen betaling de beschikking over Wifi. U kunt Wifi-tickets aanschaffen bij de receptie.

Zijn barbecues toegestaan op de camping?

Barbecueën is alleen toegestaan op de camping indien de nodige voorzorgsmaatregelen genomen worden. Gebruik een veilige barbecue (op poten), houd brandblusmiddelen bij de hand en gebruik geen spiritus maar aanmaakblokjes.

Welk veld op de camping is geschikt voor kleine kinderen?

Op bijna elk veld op de camping zijn speeltoestellen aanwezig, waardoor de kleine kinderen goed in het zicht blijven en u vanuit uw luie stoel heerlijk kunt genieten.

Zijn er auto’s toegestaan op het camping terrein?

Op de camping is één auto per kampeerplaats toegestaan, deze kan bij de kampeerplaats geparkeerd worden. Dit geldt niet voor veld 1, 2 en 3 en het veld met onze kampeerhutten, deze zijn autovrij. Dat betekent dat de auto geparkeerd kan worden aan de rand van de camping/ het kampeerveld.

Wat is er zoal te doen in de omgeving?

In de nabije omgeving van de camping en op fietsafstand kunt u van alles beleven. Fietsend via de knooppunten komt u langs de mooiste plekjes van het weidse Groningen. Weidse uitzichten, afwisselende en rijke natuur, fijne en stille wandelpaden. Volg de paaltjes over jaagpaden en oude handelsroutes. Het is leuk om van tevoren een mooie wandelroute uit te zoeken, maar echt nodig is het niet. Bekijk meer op: In de omgeving.

Wanneer is er een recreatieprogramma?

Het Dabar recreatieteam weet elk jaar de gasten van Camping Zeestrand weer te verrassen met een leuk, actief en soms spannend programma. Van maandag tot vrijdag vermaakt het team 4 weken lang de kinderen met poppenkast en bij de kinderclub en de tienerclub. Afhankelijk van het weer zijn de activiteiten binnen of buiten. En ook voor de volwassenen is er ieder jaar weer genoeg te doen! Regelmatig zijn er sportieve krachtmetingen of uitdagende spelletjes.

Er blijft tijdens ons verblijf op de camping iemand logeren, mag dat?

In overleg is dit toegestaan tegen de geldende tarieven.

Zijn er wasmachines en drogers op de camping aanwezig?

De camping beschikt over twee wasserettes.

Kan ik boodschappen halen op de camping?

In onze campingwinkel kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen, barbecuebenodigdheden, verzorgingsproducten (zeep, shampoo, tandpasta) verswaren, brood(beleg) en enige non-food artikelen zoals (strand)speelgoed.

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op de camping starten?

Bij de receptie zijn diverse fiets- en wandelroutes te verkrijgen.