Huur een compleet ingerichte stacaravan of een knus huisje aan de dijk.

Zonnige en royale plekken geven u volop rust en privacy.

Voor een heerlijke vakantie aan zee

Stacaravan nr.134

6 personen

Zoekt u de gezellige sfeer van een caravan, maar viert u graag vakantie met iets meer luxe en comfort? Kies dan voor één van onze uitgebreide stacaravans zoals stacaravan nr.134. Stacaravan nr.134 is voorzien van 3 slaapkamers, badkamer met douche, toilet, ingerichte keuken, eethoek, zithoek met TV, een veranda met tuinset en een terras met picknickbank. Bij aankomst begint uw vakantie meteen!

Verhuurtarieven
Laagseizoen : €420,- (week) / €264,- (midweek) / €216,- (weekend)
Hoogseizoen : € 490,- (week) / €308,- (midweek) / €252,- (weekend)
Hemelvaart/Pinksteren/Pasen € 320,- (4 nachten)

Bekijk aanvullende tarieven

134-verhuur-stacaravan-camping-groningen-zeestrand-aan-zee-dollard

Unieke locatie bij de dijk

Dijkhuisje XL

4-5 personen

Dijkhuisje XL is een ruime trekkershut. Hierin bevindt zich, gescheiden van het verblijfsgedeelte, een slaapgedeelte (bovenetage) met 5 eenpersoonsbedden. In het verblijfsgedeelte staat een eettafel met 4 stoelen, een ruime zithoek, douche/toilet (*) en een compleet keukenblok met o.a. gasstel en magnetron. Op de veranda staat een tuinset zodat u heerlijk kunt genieten van de omgeving. Onze dijkhuisjes staat onderaan de dijk, op enkele meters van de zee. Geniet ’s avonds van de zonsondergang.. Een unieke ervaring.!

Verhuurtarieven
Met douche/toilet – € 54,- p.n.
Zonder douche/toilet – € 44,- p.n.

Dijkhuisje XL is te huur van 1 mei tot 1 oktober.

(*) Niet alle Dijkhuisjes XL beschikken over eigen toilet/douche. Voor douche- en toiletgebruik kunt u naar het naastgelegen sanitairgebouw.

Bekijk aanvullende tarieven

verhuur-kampeerhut-trekkershut-groningen-camping-aan-zee-luxe

Voor een heerlijke vakantie aan zee

Jaar- en seizoenplaatsen

Rustige, mooie en gezellige jaarplaatsen zijn te huur bij Camping Zeestrand met de oppervlakten: tot 100 m2, 150 m2, 200 m2. Per plaats is aanwezig: aansluiting op stroom, riolering en water. U kunt kiezen uit plaatsen met of zonder winterovernachtingen. Voor de winterplaatsen heeft u echter wel een wintervast onderkomen nodig.

Verhuurtarieven
Prijs op aanvraag

jaarplaats-seizoenplaats-camping-aan-zee-zeestrand-groningen-dollard

Vakantieplek reserveren

Komt u met de camper?

Wanneer u met de camper op de camping staat zouden wij het fijn vinden dat u blijft staan voor de gereserveerde periode. Wilt u met de camper uitjes maken dan hebben we daarvoor speciale camperplaatsen buiten de camping, welke wij niet reserveren.