Huur een compleet ingerichte stacaravan of een knus huisje aan de dijk.

Zonnige en royale plekken geven u volop rust en privacy.

Voor een heerlijke vakantie aan zee

Stacaravan nr.134

6 personen

Zoekt u de gezellige sfeer van een caravan, maar viert u graag vakantie met iets meer luxe en comfort? Kies dan voor één van onze uitgebreide stacaravans zoals stacaravan nr.134. Stacaravan nr.134 is voorzien van 3 slaapkamers, badkamer met douche, toilet, ingerichte keuken, eethoek, zithoek, een veranda met tuinset en een terras met picknickbank. Bij aankomst begint uw vakantie meteen!

Verhuurtarieven
Laagseizoen : €450,- (week) / €285,- (midweek) / €235,- (weekend)
Hoogseizoen : € 530,- (week) / €335,- (midweek) / €285,- (weekend)

Bekijk aanvullende tarieven

134-verhuur-stacaravan-camping-groningen-zeestrand-aan-zee-dollard

Unieke locatie bij de dijk

Dijkhuisje XL

4-5 personen

Dijkhuisje XL is een ruime trekkershut. Hierin bevindt zich, gescheiden van het verblijfsgedeelte, een slaapgedeelte (bovenetage) met 5 eenpersoonsbedden. In het verblijfsgedeelte staat een eettafel met 4 stoelen, een ruime zithoek, douche/toilet (*) en een compleet keukenblok met o.a. gasstel en magnetron. Op de veranda staat een tuinset zodat u heerlijk kunt genieten van de omgeving. Onze dijkhuisjes staat onderaan de dijk, op enkele meters van de zee. Geniet ’s avonds van de zonsondergang.. Een unieke ervaring.!

Dijkhuisje XL behoort niet tot Camping Zeestrand. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met Dijkhuisjes Termunterzijl via www.dijkhuisjestermunterzijl.nl.

(*) Niet alle Dijkhuisjes XL beschikken over eigen toilet/douche. Voor douche- en toiletgebruik kunt u naar het naastgelegen sanitairgebouw.

verhuur-kampeerhut-trekkershut-groningen-camping-aan-zee-luxe

Voor een heerlijke vakantie aan zee

Jaar- en seizoenplaatsen

Rustige, mooie en gezellige jaarplaatsen zijn te huur bij Camping Zeestrand met de oppervlakten: tot 100 m2, 150 m2, 200 m2. Per plaats is aanwezig: aansluiting op stroom, riolering en water. U kunt kiezen uit plaatsen met of zonder winterovernachtingen. Voor de winterplaatsen heeft u echter wel een wintervast onderkomen nodig.

Verhuurtarieven
Prijs op aanvraag

jaarplaats-seizoenplaats-camping-aan-zee-zeestrand-groningen-dollard