Er is altijd wel wat te doen..!

Bekijk wat u kunt bezoeken tijdens uw verblijf..

Van knooppunt naar knooppunt

Fietsen

Fietsend via de knooppunten komt u langs de mooiste plekjes van het weidse Groningen. Zet uw voeten op de pedalen en laat de wind langs uw lijf waaien. De zeedijk, de wierden, de kerken, de tuinen, de borgen en voormalige vestingen. Of bezoek de sfeervolle dorpjes met leuke terrasjes en cafeetje om even uit te rusten. Groningen is groot én klein genoeg voor fantastische tochten. Het fietsknooppuntennetwerk geeft u alle vrijheid.

Aanraders zijn o.a.: “Kiek over Diek”, “Molenaarsroute”, “Pieterpad” en “Mest en Vork route”. Veel fietsplezier!

Zo mooi.. zo dichtbij..

Het dorpje Termunten

In en rond Termunten en Termunterzijl zijn ook leuke bezienswaardigheden. Een bezoek aan het Museum Gemaal Cremer is een absolute aanrader. Ze laten u zien hoe mensen in laaggelegen gebieden toch droge voeten houden. En bent u in Termunten.. dan hoort een visje eten bij Visrestaurant Landman of Vispaleis Westerhuis erbij. Bezoek ook zeker de zeehonden bij de Punt van Reide en de bunkers van Batterij Fiemel uit de Tweede Wereldoorlog.

Maar ook in de nabije omgeving is van alles te doen.. Wat dacht u van (overdekt) zwemmen in Dubbelslag, Kardinge, Schildmeer, Gruno of Tropicana, klimmen en klauteren in Ballorig of Adventurepark Waddenfun, trampolinespringen bij JumpXL, het bezoeken van een kinderboerderij of DoeZoo Leens, het bezoeken van het Muzeeaquarium, beklimmen van de Martinitoren of naar de bioscoop.

Dagje stad

Groningen

Er gaat niets boven Groningen! In de stand Groningen valt namelijk van alles te zien en te beleven. Van bijzondere musea tot verrassende winkels en activiteiten. Wandel rond door de stad en bewonder de bezienswaardigheden die je in vele straten tegenkomt. Of maak een rondvaart, fiets de ‘Gasbelroute, wandel de stadswandeling ‘De stad van het Noorden’, beklim de Martinitoren of strijk neer op een van de vele terrassen.

Havenstad

Delfzijl

Delfzijl, een vestingstad, gelegen tussen Dollard en Wad, waar je niet alleen voor het winkelen naar toe gaat, maar ook op de dijk, aan het strand, onder de poort en in de haven de eeuwenoude relatie met het water proeft, beleeft en ontdekt. Een stad vol met avontuurlijke verhalen. Maar ook een stad waar de eeuwenoude band met het water. Het winkelgebied van Delfzijl is bijzonder omdat het zich bevindt binnen de contouren van de voormalige vesting. Delfzijl en de haven zijn zeker een bezoek waard.

Vakantieplek reserveren

Komt u met de camper?

Wanneer u met de camper op de camping staat zouden wij het fijn vinden dat u blijft staan voor de gereserveerde periode. Wilt u met de camper uitjes maken dan hebben we daarvoor speciale camperplaatsen buiten de camping, welke wij niet reserveren.