Huur een compleet ingerichte stacaravan of een knus huisje aan de dijk.

Zonnige en royale plekken geven u volop rust en privacy.

Voor alle leeftijden

Spelen

Potje panna-knockout in de voetbalkooi? Wedstrijd wie het snelst over het gras vliegt met de kabelbaan? Met elkaar een volleybalwedstrijd organiseren? Kinderen hoeven zich op onze camping niet te vervelen. Onze camping beschikt over diverse speelplaatsen. Zowel voor jongere kinderen als voor tieners en ouders die zich jong voelen hebben wij een variatie aan speeltoestellen verdeeld over de camping.

Zo dichtbij… wat toch mooi.!

Strand, dijk & natuurplas

Op nog geen 100 meter van de camping vindt u ons zandstrandje. Zonnebaden, zwemmen, spetteren en spelen. Vanaf het strand kunt surfen, zeilen kanoën en vliegeren. Op de dijk kunt u heerlijk in het gras liggen. Zo kunt u uw kinderen rustig op het strand en in het water laten spelen en kunt u ze altijd in de gaten houden. Heerlijk de handen vrij. Tijd om te picknicken?

In het dorp vindt u een natuurzwembad met zoet water. Dit natuurbad bevindt zich aan de voet van het gemaal Rozema en is een goed alternatief voor het zwemmen in de zee ten tijde van eb.

Genieten

Terras

Op de camping hebben we kantine ‘Het Ankerlicht’ met terras waar u heerlijk kunt genieten van de zon onder het genot van een hapje en een drankje. Het terras, met aangrenzend een leuke speelgelegenheid voor kinderen, ligt riant in de middag en avondzon.

Ontspannen genieten van uw vakantie

Sanitaire voorzieningen

Bij Camping Zeestrand bent u van alle gemakken voorzien, want verspreidt over de camping zijn er moderne en goed onderhouden sanitaire voorzieningen te vinden, zodat u nooit ver hoeft te lopen. Deze voorzieningen zijn van alle gemakken voorzien en bieden u veel comfort tijdens uw verblijf. Onze sanitairgebouwen zijn voorzien van de diverse faciliteiten: douches, toiletten en wasruimtes.